De zilverprijs zelf, trok er zich weinig van aan en voor de koper van fysiek zilver was er ook een uitstekend alternatief. Goud999 heeft immers al enkele jaren de voorkeur uitgesproken voor dit zilver (zonder BTW issues). 

Maar zilveren munten blijven gewild in de markt. Dat is ook logisch. Zelfs indien u uw grootste positie aanhoudt in zilver vrij van BTW, kan het toch interessant zijn een bepaalde positie in munten aan te houden. Het is en blijft iets speciaal!

Goud999 blijft dus actief op zoek naar de beste deals voor zilveren munten. Vandaag is er een uitstekend aanbod voor onderstaande producten, op basis van de margeregeling (gunstige BTW tarief). 

Coin bars van 1 kilogram zilver (TIP!)

 
Levering zonder vertraging en beschikbaar zolang de voorraad strekt!

Wat doet de zilverprijs intussen?

Sinds afgelopen najaar lijkt een nieuwe fase ingezet. Voor het eerst sinds lang, kon zilver het ook qua prijs opmerkelijk beter doen dan goud bijvoorbeeld.

Die stijging van de zilverprijs, startte ook vanaf een wel heel interessant punt;

 

Zilver in euro, daggrafiek.

De voorafgaande stijging van de zilverprijs in 2020, werd zowat exact 50% gecorrigeerd alvorens de koers opnieuw hoger ging. De 50% retracement is misschien wel het belangrijkste fibonacci niveau in de technische analyse, dus dat past tot op vandaag bijzonder mooi.

Voor de duidelijkheid. De stijging die we tonen op de grafiek hierboven, bracht ons eerst ruim 130% hoger in enkele maanden.
De correctie daarna, nam zijn tijd en is vandaag nog niet helemaal verteerd. De zilverprijs moet nog steeds zo'n 15% stijgen om het niveau van de zomer van 2020 opnieuw te halen. 

Eenmaal die top uit 2020 wordt gepasseerd, zal dat voor de (zilver)markt waarschijnlijk een krachtig signaal zijn. 

Korte termijn; de prijs van zilver daalde de laatste dagen in totaal met enkele procenten.
Indien we voor de middellange en lange termijn nu echt opnieuw vertrokken zijn, is dit dus meteen de volgende kans om posities verder uit te bouwen!